Locatie

Spoedpost Noord-Limburg is gelegen in Venlo, naast ziekenhuis VieCuri. De samenwerkende zorgpartners bevinden zich allen binnen deze locatie.

Daarnaast is er in Venray nog een huisartsenpost, uitsluitend voor acute huisartsenzorg buiten kantooruren. 

Let op:
Alle acute zorgvragen in de nacht worden sinds 3 april 2017 behandeld vanuit de spoedpost in Venlo. Dit betekent dat de huisartsenpost in Venray ’s nachts (tussen 23.00 en 08.00 uur) gesloten is. Lees hier meer over in bijgaande folder, klik hier om de folder te openen. 
      

Spoedpost Noord-Limburg

Professor Gelissensingel 20
5912 JX Venlo

Spoedpost Noord-Limburg is gevestigd in Venlo aan de achterzijde van het ziekenhuis VieCuri en wordt op de bewegwijzering aangegeven met ‘Spoedpost’.


Landelijke Acute Zorgkaart

In het Regionaal Overleg Acute Zorgketen (ROAZ) hebben zorgaanbieders de opdracht om acute zorg voldoende bereikbaar te laten zijn. Samen zorgen zij ervoor dat een patiënt met een acute zorgvraag zo snel mogelijk op de juiste plaats de juiste zorg ontvangt.

Om de toegankelijkheid van acute zorg beter in beeld te krijgen, heeft het LNAZ de Landelijke Acute Zorgkaart (LAZK) ontwikkeld. De LAZK is een digitale landkaart met verschillende functionaliteiten die de bereikbaarheid en beschikbaarheid van zorgaanbieders inzichtelijk maakt. Belangrijke aanbieders van acute zorg zijn opgenomen: ambulanceposten, instellingen voor geestelijke gezondheidszorg, huisartsenposten, mobiel medisch teams en ziekenhuizen met en zonder afdeling Spoedeisende Hulp (SEH).

Bekijk de kaart op www.lazk.nl.

Huisartsenpost Venray

De Wieënhof 3
5802 EZ Venray
Bedrijfsnummer 7108

In Venray is de huisartsenpost gevestigd nabij de Zuidsingel, in de richting van Leunen. 

Alle acute zorgvragen in de nacht (tussen 23.00 - 08.00 uur) worden behandeld vanuit de spoedpost in Venlo.